Tietoa minusta

Olen perheellinen, 39- vuotias yrittäjä. 

Vapaa-ajallani nautin luonnosta ja liikunnasta. Teen myös paljon vapaaehtoistyötä, monenlaisissa tehtävissä. Nautin Ihmisten parissa olemisesta ja keskusteluista.  Julkaisen ajoittain ajatuksia ja lyhyitä kirjoituksia hyvinvointiin liittyvistä teemoista, niitä voit halutessasi lukea facebook- tai instagramtileiltäni. Linkit tileille löytyvät yhteystiedot kohdasta. Tileiltä löytyy myös aina ajankohtaiset tarjoukset ja muutakin infoa. 

 

Olen koulutukseltani lähihoitaja, sairaanhoidon- ja huolenpidon koulutusohjelmasta. Olen työskennellyt terveysasemilla vastaanottotyössä ja lasten parissa. 

Seurakuntatyössä olen ollut mukana sekä vapaaehtoisena, että palkattuna työntekijänä.

Sielunhoitoterapeutiksi valmistuin vuonna 2018 IK-opistosta.

Kuulun suomen sielunhoitoterapeuttien yhdistykseen. Voit halutessasi käydä tutustumassa yhdistyksen sivuihin, painamalla alleviivattua "yhdistykseen " sanaa.

Asiakkaiden aito kohtaaminen ja kuunteleminen ovat tärkeitä asioita työssäni. 

Asiakaspalautteita:

" Maria on terapeuttina luotettava ja sydämellinen. Keskusteluissa olen kokenut oloni levolliseksi."

"Jo heti kun kävin ensimmäistä kertaa Marian luona sielunhoitoterapiassa, hänestä välittyi erityinen lempeys ja ymmärtäväisyys. Hän ottaa asiakkaan toiveet hyvin huomioon ja kuuntelee. Hän kannustaa ajattelemaan kulloinkin esille tulevia asioita monelta eri kantilta ja auttaa löytämään asioiden eri puolia. Suosittelen lämpimästi Mariaa terapeuttina. Hän todella tekee työtään täydellä sydämellä."

"Mitä päällimmäiseksi jäi mieleen sielunhoitoterapiasta etänä: hyvä yhteys, luottamus, avoin ilmapiiri. Huomaan eron jo toisen kerran jälkeen, että ajatukset ovat selkeämmät kuin ennen sielunhoitoterapiaa."